01 June 2011

Done !


okay . hari neyh takmau cita panjang-2 sangat . takut boring pulak kan ? hehehe . DONE ! berjaya menukar lagu blog yang terbaru . hehehe .

Give Me Everything - Pitbull 

best gila lagu neyh . combination with Neyo, Afrojack and Nayer . best derr ! aku tak tipu . neyh kalau masuk club neyh, best gila dance . HAHAHAHA . dah lama tak p, rasa rindu laa pula . alahai, tapi takpe lah, dah bersara daa . tak mau p dah . cukup laa . hehehehe :) tahu nak along angah aku tak pasai-pasai kena . hehe . tapi, depa pun sama dulu . along tak ahh tapi angah yaa . balik pagi-2 buta pukul 4,5 . tapi tue lah,aku kecik lagi time to . maybe tak taw papa kan ? tapi sekarang, maybe depa faham kut perasaan remaja-2 macam aku neyh *bajet gila aku neyh . haha .


okay, jom preceed ! JUNE come again :D
couting days laaa . bertuah gila sebab birthday around the corner . birthday my BF pun sama . tak sengaja laa . bulan kami sama . cuma tarikh saja yang lain . tapi dia tetap tua dari aku . muahahaha :) rasa macam tak dapat sambut sama saja . maklumlah, masing-2 jauh kan ? nak buat camna . setakat call, sms, webcam saja laa . tapi takpa lah, insyaallah boleh kut -.- just pray to Allah semoga dia merestui hubungan kami . Insyaallah :D dan satu lagi, lagi sebulan aku nak balik Kulim dan esoknya aku dah kena buat ujian kelayakan dan seterusnya test JPJ . Ohh God, please bless me yaa :D *tak sabar nak jumpa BF, BFF dan lain-2 lah . hehehe . aku pun dah mula diet . mana tak nyaa, pipi dah tembam . lengan dah montel . kang tak pasal-2 depa tak kenal aku . hurrghh ! tak suka laaa . hehe . apa pun, doakan aku yaa geng :D

ok lah, tue saja : BYE-2 . mood : nak tengok cite karak !
ada sapa nak belanja ?? -.-