09 December 2011

Syukran :D

Selamat petang Geng :)

Hari neyh malas nak tulis banyak sangat. Cuma nak list benda yang aku buat selama cuti neyh haa. Heee, maklumlah, cuti sebulan jaa pun. Bukan lama sangat. Tak berasa cuti langsung -,- Puiii. Tapi, bersyukur juga lerr sebab dapat cuti nyeerrr. Ngeee :) Hari neyh juga dapat berita gembira juga. 

Pagi tadi tengah syok syok tido, Amad masuk bilik aku dan berkata, "Asu, asu, ada surat" aku pun bangun ler dengan muka toya dan buka surat tue. Ada dua surat dan dua dua surat tue atas nama aku. First impression aku kat surat tue, maybe surat dari Maxis tentang bil aku tak bayar lagi. Muahaha. Okay, tampa membuang masa, jom kita share apa yang ada. Hehehe! Surat first, penyata CIMB aku selama sebulan tue. You know what, dalam RM1060.00 simpanan dan pengeluaran juga RM1060.00 dalam tempoh satu bulan. So bakinya cuma tinggal, RM12.34sen saja. Muahahahahahahaha! *kesian aku kan kan? Apa nak jadi ler. Macam neyh lerr manusia yang kurang menabung duit simpanan sendiri. Okay okay, lets proceed to second letter. Haaa, yang ini berita gembira. Dalam surat neyh, ada dua lagi surat yang tertulis namakuh dan nama Asu Jaaa, Pelik tapi benar. Ingatkan kad jemputan kahwin ke apa. Aku belek belek rasa macam cek jaa. Aku bagaikan orang yang paling bahagia sebab first tengok penyata bank yang 0 tue then dapat pula cek berjumlah RM30++. Rupanya, duit biasiswa yang aku dan Cuja nanti nantikan. Alhamdulillah, Cuda satu, Cuja satu. SYUKUR atas nikmatnyaa. Yang satu dah dapat, tinggal lagi satu biasiswa yang belum diterima jawapannya. *boleh lerr belanja maa ayah makan, beli handbag baru, baju baru, kasut baru dan segalanya baru lahh. hehehehe, Syukur!

P/S: Thanks kepada sesiapa yang berkenaan sebab semalam belanja movie OmbakRindu dan lepak makan burgerMbira dan lepak dekat TC sampai lebam. Nanti, ada masa, kita hangout lagi okay. Giliran kami pulak belanja nyaa. Ngeeee :) ILOVEYOU ALL!